VONK - Verenigde Organisaties voor de Nijmeegse Kinderopvang
De volgende organisaties hebben zich aangesloten bij VONK
Door te klikken op de afbeelding komt u op de eigen site van de organisatie


Kinderopvang Nannies Nijmegen

Aandacht, zorg en liefde
Liefdevolle, persoonlijke en professionele opvang voor kinderen van 0 tot 4 jaar met extra veel leidsters, ruime openingstijden en veel zorg en aandacht voor het kind en voor de wensen van de ouders.


Kinderopvang Poespas Nijmegen
GROOTS in de opvang van kleintjes!
Ons kleinschalige kinderdagverblijf voor kinderen van 0 tot 4 jaar is in 1988 gestart, nog steeds zijn wij innovatief en bieden wij een bijzondere warme en liefdevolle opvang in horizontale groepen. Poespas heeft oog voor individualiteit en diversiteit.
  

Kinderopvang de Tweeling Nijmegen
Een natuurlijke keuze 
Spelen in de natuurbelevingstuin, creatief aan de slag in ons atelier, ontspannen in de snoezelruimte en genieten van alle aandacht. Met veel plezier bieden we dagelijks de hoogste kwaliteit. 

  
Kinderopvang en buitenschoolse opvang Ikke Nijmegen
Kinderopvang Ikke  
Hoogwaardige kwaliteit kinderopvang
Thuis in kinderopvang 
Een kleine stap naar groot geluk 
Eigen keuze mogelijkheden kindKinderopvang Rijk van Nijmegen
Buitenschoolse opvang: voor elk wat wils!
Kleuter BSO, Natuur- en scouting BSO, Sport BSO en Creatieve BSO; daarnaast een warme plek voor uw peuter op onze Kinderdagopvang.Waar het écht om uw kind gaat…
Al 20 jaar kleinschalige en betrouwbare dag- en buitenschoolse opvang voor Oosterhout en omstreken. Gastvrij, zorgzaam en oprecht betrokken: bij ons kan uw kind vol vertrouwen de wereld ontdekken!

                              Kinderopvang Bij Ons
KDV Bij Ons is een kleinschalige, huiselijke kinderopvang gevestigd in Lent, Nijmegen. We spelen in op de behoeften van ieder kind en de wensen van ouders. Ieder kind is uniek en moet zich veilig en vertrouwd voelen, hier doen wij ons uiterste best voor!

Kinderopvang Heyendael Nijmegen
Professioneel en betrokken
Ruime, sfeervolle binnen- en buitenruimte, park en bos als achtertuin, speciaal babybeleid, extra uitdaging voor 3 plus kinderen, opvang op wisselende dagen en open van 7 tot 7.


Buitenschoolse opvang Struin Nijmegen
Struin  
Eerste Buiten BSO van NL
Altijd buiten en alleen schuilen in onze school-locaties bij noodweer en extreme kou. Veel aandacht voor natuureducatie, vrij spel en ontwikkelen van 21e eeuwse vaardigheden en duurzaam burgerschap. Ratio 1 op 8 voor de jongsten, pedagogisch leiders HBO niveau, 5 locaties (Lent, West, Wijchen Goffert en Ooijpolder/Oost)


Kinderopvang Abeltje Nijmegen
Abeltje  
Kwaliteit, aandacht en betrokken
Een kinderdagverblijf en BSO met veel aandacht voor beweging, muziek en gezonde voeding. Pedagogisch verantwoord en goed betaalbaar!

 

Kinderopvang Kinop Nijmegen
Kleinschalig, persoonlijk en educatief
Professionele opvang in kleine groepjes, waar uw kind alle aandacht krijgt. Niet voor niets zijn wij in 2010 in de top 3 geëindigd van beste kinderdagverblijf van Nederland.
Buitenschoolse opvang Nijmegen
Uw baken in kinderopvang BSO de Heiweg biedt kleinschalige opvang (voor- en naschoolse opvang) voor kinderen van de basisschool in de leeftijd van 4 – 12 jaar op reguliere schooldagen, tijdens vrije schooldagen (studiedagen) en in vakanties. BSO de Heiweg richt zich op de basisscholen ‘Brakkenstein’ en ‘De Akker’.